Παροχές 3 αστέρων από το ξενοδοχείο Φιλίππειον

Στον ιδιαίτερα ζεστό και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Φιλίππειον, ενός από τα καλύτερα ξενοδοχεία 3 αστέρων στο Λουτράκι Αριδαίας, μπορείτε να απολαύσετε με το πρωινό σας, χειροποίητα εδέσματα από παραδοσιακές συνταγές της κυρίας Έλλης, το ποτό σας στο μπαρ, να πιείτε τον καφέ σας στο άνετο καθιστικό δίπλα στο τζάκι ή να διασκεδάσετε με κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι που παρέχουμε για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους, ακόμη και να παρακολουθήσετε κάποιο κανάλι στη τηλεόραση ή να ασχοληθείτε με τα διάφορα TV Games που διαθέτουμε.

Όλοι αυτοί οι χώροι διακρίνονται για το λεπτό γούστο και τη φινέτσα που καθιστούν ευχάριστη τη διαμονή στο Λουτράκι Αριδαίας και στο ξενοδοχείο Φιλίππειον τις ώρες ή και τις μέρες ακόμα που θα αποφασίσετε οι δραστηριότητές σας να περιοριστούν εντός του καταλύματος σας.

Στις εγκαταστάσεις του Φιλίππειον υπάρχουν: ευρύχωρο ιδιωτικό παρκινγκ μπροστά και γύρω από το ξενοδοχείο και κατάστημα με είδη δώρων.

Επίσης θα εντυπωσιαστείτε από τις παροχές και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και δικαιολογημένα το καθιστούν ένα από τα πιο καλά ξενοδοχεία 3 αστέρων στα λουτρά Πόζαρ και στο Λουτράκι Αριδαίας.

Η γραμματειακή υποστήριξη, η δυνατότητα αποστολής και λήψης fax ή email, η δυνατότητα χρήσης Η/Υ και εκτύπωσης εγγράφων και ιδιαίτερα το ασύρματο internet θα καλύψουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας του σύγχρονου επισκέπτη.

Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για περισσότερες λεπτομέρειες, τιμές και παρεχόμενες υπηρεσίες.

  • Philippion Aridaia hotel
  • 3 star hotels in Aridaia - Philippion hotel
  • Aridaia hotels - Philippion
  • Φιλίππειον ξενοδοχείο 3 αστέρων λουτρά Πόζαρ
  • Λουτράκι Αριδαίας ξενοδοχείο 3 αστέρων Φιλίππειον
  • Λουτράκι Αριδαίας ξενοδοχείο Φιλίππειον
  • διαμονή στην Αριδαία - Φιλίππειον
€ 40.00 Kαλύτερη διαθέσιμη τιμή ανά δωμάτιο

Εγγραφή στο newsletter

Email sent.Thank you

This page took 0.70858407020569 seconds to load.